TAYTAK, “BAŞKANLARIMIZ, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

TAYTAK, “BAŞKANLARIMIZ, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Siyaset 3.03.2024 12:36:00 0
TAYTAK, “BAŞKANLARIMIZ, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

TAYTAK, “BAŞKANLARIMIZ, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve parti yöneticileri, Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük, Akören, Serban, Ahmetpaşa ve Güney Beldelerini ziyaret ederek, Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptılar. Taytak, “Belediye başkan adaylarımız, belediye başkanı seçildikten sonra MHP rozetini çıkartacak. Herkesin belediye başkanı olacak” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve parti yöneticileri, ilçe ve belde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarına Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük, Akören, Serban, Ahmetpaşa ve Güney Beldelerini ziyaret ederek devam ettiler. Sinanpaşa Ovasında vatandaşlar Taytak’a yoğun ilgi gösterdi.

 

TAYTAK, “DİK BAŞ, TOK KARIN, MUTLU YARINLAR”

Milletvekili Taytak, “Belediye başkan adaylarımızın seçim meydanlarında vermiş olduğu sözlerin yerine getirilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili olarak mutlaka ve mutlaka gerçekleştirmek için her hizmeti yapacağıma söz veriyorum. 2019 yılından bugüne kadar 15 belde ve 2 ilçe Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanları var. Sinanpaşa bölgesinde de 4 belediyemiz var. Allaha şükürler olsun ki, bu belediyelerimizin neye ihtiyacı varsa yerine getirdik. Belediye başkanlarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözleri 1,5 yıl gibi kısa bir zamanda yerine getirdik.

Onun için ben çalışmayı seviyorum. Sizlerin mutlu, huzurlu ve rahat olması gerekmektedir. Dik baş, tok karın, mutlu yarınlar diyoruz. Ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte canla başla belediyecilik yapacağımıza ikna ediyoruz. Genel başkanımızın bu konuda bizlere talimatı vardır. Belediye başkanımız görev aldıktan sonra MHP rozetini çıkartacak. Herkesin belediye başkanı olacak” dedi.

 

TAYTAK, “ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİM VE BEN”

Milletvekili Taytak, “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifadesiyle, ‘Biz hak için, Allah için, vatan için, bayrak için can istendi, can verdik. Kan istendi, kan verdik. Ama bu ülkeyi bölmedik, böldürmedik. Ve böldürmeyeceğiz.’ Hiçbir zaman siyasetimizi sandalye, masa, koltuk ve menfaat adına yapmadık. Cumhur İttifakının da kuruluşuna baktığımız zaman ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen genel başkanımız 15 Temmuz akşamında ortaya koyduğu tavırla o gün Fetö cephesinin başaramadığı kalkışmayı durdurduk. Kiminle milletimizle, meydanlara indiniz, sokaklara çıktınız o hainlere müsaade etmediniz. Oradan çıkan anlayış bize Cumhur İttifakını kurdurdu. O günden bugüne Cumhur İttifakı, diğer siyasi partiler gibi değil, omuz omuza, yürek yüreğe ülkenin bekası, birliği, istiklali ve istikbali için beraber yürüdük. Artık sorunları masada çözüyoruz, masada çözemiyorsak, saha da çözüyoruz” diye konuştu.

 

 

ŞİMŞEK, “SİNANPAŞA DA 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, “ilçe ve beldelerimizde seçim koordinasyon merkezlerimizin açılışlarında vatandaşlarımızın partimize olan ilgisini gördükçe memnun oluyoruz. 

Partimizin şuan 17 belediyesi var ama bu dönem sahadan aldığımız izleminler bize gösteriyor ki, bu sayıyı iki katına hatta daha fazla bir sayıya çıkaracağımıza inanıyorum. 17 belediyemizde belediye başkanlarımız seçim öncesi vermiş oldukları sözleri Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile kısa zamanda bitirdiler ve vizyon projelere imza attılar. Şimdi de belediye başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözlerin arkasındayız. Sinanpaşa da 3 hilali dalgalandıracağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı yapıldı.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °