TAYTAK, “BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN ÖNEMLİ BİR KURULUŞTUR”

FİRMA YETKİLİ KENAN ŞEKER TESİS HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Gündem 6.08.2023 14:07:00 0
TAYTAK, “BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN ÖNEMLİ BİR KURULUŞTUR”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Şehrimizin sanayicilerinden Adnan Şeker, Kenan Şeker ve Erhan Şeker kardeşlerin sahibi olduğu Kar Minarel Madencilik'in işlettiği magnezyum üretim tesisini ziyaret etti. Taytak, “Bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir kuruluştur” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkanvekili Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve Başkan Yardımcısı Recep Yaman ile birlikte Emirdağ Tepeköy’de magnezyum üretim tesisi olan 250 işçinin çalıştığı Kar Mineral Madencilik fabrikasını ziyaret etti. Fabrikada incelemelerde bulunan Taytak, çalışanlarla da sohbet etti.

 

Firma yetkililerinden Kenan Şeker magnezyum üretim süreçleri hakkında ve tesisin teknolojik altyapısı hakkında bilgiler verdi. Tesisin modern teknolojilerle donatıldığını ve yüksek verimlilikle magnezyum üretiminin gerçekleştirdiklerini söyleyen Şeker, çevreye duyarlı bir üretim süreci yürüttüklerini ve çevre koruma konusunda öncü olduklarını vurguladı.

 

TAYTAK, “BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN ÖNEMLİ BİR KURULUŞTUR”

Milletvekili Taytak, şehrin sanayi potansiyelini artırmak ve istihdamı desteklemek adına yaptıkları çalışmalardan dolayı tebriklerini iletti.

 Taytak, Kar Minarel Madencilik'in bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu ve bu tür yatırımların ülkenin kalkınmasına büyük katkılar sağladığını ifade etti. Taytak, tesisin başarılı çalışmalarının ve teknolojik altyapısının ülke sanayisine örnek teşkil edeceğine inandığını dile getirerek, Kar Minarel Madencilik yönetimine ilerleyen süreçteki projelerinde başarılar diledi. Milletvekili Taytak ve Başkan Kahveci, Emirdağ İlçesine bağlı Gedikevi ve Alibeyce köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °