Taytak, Bolvadin Transformatör Merkezine Kavuşuyor

Taytak, Bolvadin Transformatör Merkezine Kavuşuyor

Siyaset 27.04.2023 12:51:00 0
Taytak, Bolvadin Transformatör Merkezine Kavuşuyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak 2021 yılında Bolvadin’de Transformatör Merkezi kurulması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret ederek söz almıştı. Taytak, "Temel atma törenini bugün gerçekleştirdik. Bolvadin’imize hayırlı olsun" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Transformatör Merkezi kurulması içinBolvadin’de Transformatör Merkezi kurulması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret ederek söz almıştı.

 Sonrasında TEİAŞ Genel Müdürlüğü ve TEİAŞ Isparta 7.Bölge Müdürlüğü ile görüşen Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Transformatör Merkezi yapımını 2022 yılı yatırım programına aldırdı.  


"Bu Cumhur İttifakının başarısıdır, bereketidir"
Bugün Bolvadin Trasformatör Merkezinin temel atma törenine katılan Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadinli hemşehrileriyle bir araya geldi. Temel atma törenine AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Selahattin Kelekçi, Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Taytak açıklamasında; “Malumunuz olduğu üzere son yıllarda özellikle yaz aylarında Bolvadin İlçemizde trafo yetersizliğinden kaynaklanan elektrik kesilmeleri sıkça yaşanıyordu. 

Bu konuda hemşerilerimizin haklı şikayetlerini duyuyorduk.

Bolvadin’imizin en önemli sorunlarından olan elektrik kesintileri ve trafo yetersizliği konusunu ilk günden itibaren gündemimize aldık.

 Elektrik kesintilerini çözmek için için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’i ziyaretlerde bulundum ve kendisi de sağ olsun Bolvadin’imizin bu soruna çözüm bularak bugün bize bu mutluluğu yaşattı. 2022 Yatırımında 154 kV Bolvadin TM yapımı ve bağlantı hattı projelerinin yer almasını sağladık.

 Transformatör Merkezi alanı 17600 m2 olup inşaatına başlanmıştır.

 Bu merkezin bu yıl içerisinde tamamlanması ile birlikte Bolvadin’imizin 50 yıllık elektrik sorunu çözülmüş olacaktır.

 İlimize, Bolvadin’imize ve bölgemize hayırlı olsun.Bu Cumhur İttifakının başarısıdır, bereketidir. “Dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °