TAYTAK’TAN MÜJDE; ERENLER GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

TAYTAK’TAN MÜJDE; ERENLER GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Gündem 27.11.2023 14:03:00 0
TAYTAK’TAN MÜJDE; ERENLER GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

TAYTAK’TAN MÜJDE; ERENLER GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak TBMM’de kendisini ziyaret eden AKÜ Genç Liderler Topluluğuna verdiği sözü tuttu. Gençlik Merkezi Binasının İl Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Devri Gerçekleştirildi.

 

“Öğrencilerin Talebi Yerine Getirildi”

AKÜ Genç Liderler Topluluğu, Milletvekili Taytak’ı ziyaretlerinde Erenler Bölgesine yakın bir yerde üniversite öğrencilerinin boş vakitlerinde spor yapabilmeleri için Gençlik Merkezi taleplerini iletmişlerdi. Milletvekili Taytak’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu telefon ile arayarak öğrencilerin talebini iletti. Müdür Kasapoğlu ise, gençlik merkezinin yapımı veya yer kiralama konusunda sıkıntısı yaşadıklarını dile getirmesinin ardından Taytak, Milli Emlak İl Müdürü Oğuzhan Serhat Baş’ı da telefon ile arayarak yer sıkıntısının çözülmesi ile ilgili öğrencilere destek vereceğini ifade etmişti. Taytak bugün öğrencilere müjdeli haberi ileterek, verdiği sözü tuttu ve öğrenciler yakın zamanda Gençlik merkezlerine kavuşacak.

 

Öğrenciler Taytak’a Teşekkür Ettiler

 

Öğrenciler; “Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak'a Genç Liderler Topluluğu olarak TBMM, Anıtkabir, Millet Kütüphanesi, Türk-Tarih Müzesi ziyaretinde bulunma fırsatı verdiği için minnettarız. Biz gençlerin sorunlarını dinleyip en hızlı şekilde çözüme kavuşturduğu aynı zamanda ivedilikle faaliyete geçirdiği için çok teşekkür ederiz. Çok kıymetli Milletvekilimiz Mehmet Taytak'ın iadei ziyaret yaparak bizleri Afyonkarahisar da ziyaret etmesi lafta değil icraat ile biz gençlerin yanımızda olduğunu gösterdi. Bugün vekilimiz Gençlik Merkeziyle ilgili müjdeyi bize ilettiler. Kendisine sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” Dediler.

 

Taytak; “Gençler bu ülkenin şekillenmesinde büyük sorumluluklar taşımaktadır. İlimizde okuyan öğrencilerimizin vakit geçirebilmeleri için, Erenler bölgesinde gençlik merkezine ihtiyaçları vardı. Ziyaretime geldiklerinde taleplerini ilettiler ve hemen çalışmalara başladım. Bugün bu müjdeyi öğrencilerimizle paylaştım. İl Milli Emlak Müdürlüğümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne gençlik merkezinin devrini gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hem mevcutta okuyan hem bundan sonra ilimize okumaya gelen kıymetli gençlerimiz de bu hizmetten yararlanacak. Türk gençliği istikbalin mesajı, istiklalin meşalesidir.” Dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °