TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından Abu Dabi'ye hareket etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından Abu Dabi'ye hareket etti

Gündem 30.01.2024 08:45:15 0
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından Abu Dabi
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Bahreyn'in başkenti Manama'dan sonra Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye ulaştı. Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet, Abu Dabi'ye varışlarında resmi törenle karşılandı. BAE Federal Ulusal Konseyi'nin Başkanı ve Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi tarafından karşılanan heyetin ziyareti, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi ve iş birliklerinin geliştirilmesi açısından büyük bir öneme sahiptir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn'in ardından Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında Abu Dabi'ye ulaştı. Heyet, Abu Dabi'ye varışlarında BAE Federal Ulusal Konseyi'nin Başkanı ve Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi tarafından resmi törenle karşılandı. Bu ziyaret, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi ve mevcut iş birliklerinin ilerletilmesi konularında büyük bir önem taşımaktadır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn'deki resmi ziyaretin ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye ulaştı. Abu Dabi'ye varışlarında Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi ve BAE Federal Ulusal Konseyi'nin Başkanı tarafından resmi törenle karşılanan Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesine ve iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik önemli adımlar atıyor.

#NumanKurtulmuş #TBMMBaşkanı #Türkiye #BAE #AbuDabi

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °