TBMM'de Tüm Partilerin İmzaladığı Bildiriyle Teröre Karşı Güçlü Duruş Belirtildi

TBMM'de Tüm Partilerin İmzaladığı Bildiriyle Teröre Karşı Güçlü Duruş Belirtildi

Gündem 24.12.2023 07:29:17 0
TBMM
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İbrahim Yurdunuseven, TBMM'de yapılan ortak bildiriye ilişkin açıklamada bulunmuştur. Bildiri, bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan ve ülkemizi derin üzüntüye boğan saldırılarda yaşamını yitiren 12 şehidimizin acısıyla kaleme alınmıştır.

Mecliste, CHP ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) dışında kalan tüm siyasi parti gruplarının imzaladığı ortak bildiride, terör eylemlerinin her türlüsü şiddetle lanetlenmiş ve terörün asla amacına ulaşamayacağı vurgulayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin her türlü tehdide karşı güçlü ve tavizsiz bir şekilde mücadele edeceği belirtilmiştir.

Sayın Yurdunuseven'in açıklamalarında vurguladığı üzere, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü, huzur ve güvenliğini hedef alan bu tür menfur saldırılar, milletimizin kararlılığını daha da pekiştirmekte ve teröre asla geçit vermeyeceğimiz mesajını güçlü bir şekilde dünyaya duyurmaktadır. Her bir şehidimizin hatırası önünde saygıyla eğilen milletimiz, onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları karşısında bir kez daha kenetlenmektedir.

TBMM'de yapılan bu anlamlı bildiriyle sadece şehitlerimize rahmet dilenmemiş, aynı zamanda terörle amansız bir mücadele yürütme yönündeki kararlılığımız da teyit edilmiştir. Metnin içeriği AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İbrahim Yurdunuseven'in önderliğindeki milletvekillerinin birlik beraberlik mesajını güçlü bir şekilde yansıtmaktadır.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °