Tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz.

“Hep bir elden üretmeye devam”

Gündem 6.12.2022 15:04:00 0
Tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz.

 

 

Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri ve Gün FM işbirliğinde süren Kadına Dair programına Çobanlar Kadın Kooperatifi Başkanı Nermin Denk, Çobanlar Kadın Kültür Evi Müdiresi Şevin Sıla Görmüş ve Kadın Kooperatifi Kurucu Üyesi Şükran Demirel konuk oldu.

 

Polyester ve taş tozundan dekoratif ürünler ürettiklerini söyleyen Çobanlar Kadın Kooperatifi Başkanı Nermin Denk, “Dekoratif saksılarımız çok ilgi görüyor. Üretimlerimizi çeşitlendirerek devam ediyoruz. Birçok projemiz var. 

Çalışan kadınlarımız çok mutlu. Onların aile bütçelerine küçük birer katkı sunmalarını sağlamak bence çok anlamlı.

 Amacımız en fazla sayıda kadınımızı istihdam edebilmek. Tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz.

 İyi ki Kadın Kooperatiflerimiz var. Dekoratif saksılarımız 81ilimize de ulaştı” diye konuştu.

“Geniş yelpazede faaliyetler düzenliyoruz”

“Kadın Kültür Evimize kadınlarımız yoğun ilgi gösteriyorlar” diyen Çobanlar Kadın Kültür Evi Müdiresi Şevin Sıla Görmüş, “Eğitimden spora varıncaya kadar geniş yelpazede faaliyetler düzenliyoruz. Mesela geçenlerde bugüne kadar hiç doğum günü kutlanmamış bir katılımcımızın doğum gününü kutladık. 

Sevinçten gözyaşlarına engel olamadı.

 Bu bizi de çok mutlu etti” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Kadınların mutlaka emeklerini değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Kadın Kooperatifi Kurucu Üyesi Şükran Demirel ise Kadın Kültür Evi ve Kooperatiflerine emek veren herkese teşekkür etti.

Yayın sonrası Çobanlar Kadın Kültür Evi ve Kooperatifi yetkililerini kutlayan Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, kadınların istedikten sonra her şeyi başaracağını söyledi


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °