Terörle Mücadelede Şehit Düşen Piyade Teğmen İçin Son Görev

Terörle Mücadelede Şehit Düşen Piyade Teğmen İçin Son Görev

Asayis 13.12.2023 17:40:00 0
Terörle Mücadelede Şehit Düşen Piyade Teğmen İçin Son Görev

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadele harekatı kapsamında yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu sırasında büyük bir kahramanlık gösteren Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, hain bir pusuda şehit düştü. Şehit Emir için düzenlenen törenle son görevini yerine getiren milletimiz, onu dualarla ve saygıyla sonsuzluğa uğurladı.

Ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde toprağa verilen Emir için düzenlenen cenaze töreninde, acı dolu yürekler bir kez daha vatan uğruna verilen canların hüznünü yaşadı. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, bu ulvi zaman diliminde bir açıklama yaparak, Eril Alperen Emir'in fedakarlığının asla unutulmayacağını, şehidimizin aziz hatırasının daima yaşatılacağını ifade etti.

Bakanlık, şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine ve tüm millete başsağlığı dileklerini iletti. Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şanlı makamının yüce olması temenni edildi. Ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun. Kahraman evladımızın aziz hatırası kalplerimizde ebediyen yaşayacak.


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °