TOKİ Mevlana Ortaokulu ve Sporcu Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye Şampiyonası'na katılmak için büyük başarı elde etti.

TOKİ Mevlana Ortaokulu ve Sporcu Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye Şampiyonası'na katılmak için büyük başarı elde etti.

Egitim 13.02.2024 10:38:34 0
TOKİ Mevlana Ortaokulu ve Sporcu Eğitim Merkezi öğrencileri Türkiye Şampiyonası
TOKİ Mevlana Ortaokulu ve Sporcu Eğitim Merkezi öğrencileri, Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakalarında büyük bir başarı elde etti. Eser Akkavak 41 kg'da ikinci, İrfan Korkmaz 62 kg'da birinci ve Yasin Özdemir 68 kg'da üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, bu başarının gurur verici olduğunu belirterek sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Kasapoğlu, "Sporcularımızın azmi ve kararlılığı bizi çok mutlu etti. Türkiye Şampiyonası'nda da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz." dedi.

#TOKİ #MevlanaOrtaokulu #SporcuEğitimMerkezi #Karaman #OkulSporları #YıldızErkekler #Güreş #TürkiyeŞampiyonası #Başarı #Afyonkarahisar #GençlikveSpor #İlMüdürü #İsmailHakkıKasapoğlu #Tebrik #Sporcular #Antrenörler


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °