Türk Sağlık Sen "Yetki Yolunda Büyük Buluşma"Toplantısının İlki Yapıldı

Türk Sağlık Sen "Yetki Yolunda Büyük Buluşma"Toplantısının İlki Yapıldı

Saglik 14.12.2022 10:01:00 0
Türk Sağlık Sen

"Türk Sağlık Sen Genel Merkezi , “Yetki Yolunda Büyük Buluşma” teması ile bütün illerin şube yönetimleri ve iş yeri temsilcilerinin davet edildiği eğitim ve değerlendirme toplantılarının ilkini gerçekleştirdi. 29 ilin katıldığı ilk toplantıya Türk Sağlık Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, başkan yardımcıları Fatma Zehra Okur Cerit, Nuri Buğa, Şerif Ali Şahan, Hüseyin Zıblak ve Nihat Candan; Merkez ve ilçelerden iş yeri temsilcileri katıldı.

Toplantı hakkında bir açıklama yapan Öztürk, şunları söyledi: “

 Genel Başkanımız Önder Kahvecinin katılımlarıyla gerçekleşen “Yetki Yolunda Büyük Buluşma” toplantılarının ilkine biz de 45 kişilik bir grup olarak iştirak ettik. Oldukça verimli ve coşkulu geçen bir eğitim ve değerlendirme toplantısı oldu.

 Sağlık camiamızın görev şehitlerini de andığımız toplantıda halen görevinin başında, canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerimizi dile getirdik.

 Afyonkarahisar olarak Türkiye’de rekor bir üye artışı gerçekleştirmemizin gururu ile katıldığımız toplantıda, Genel Başkanımızın memnuniyetini ve takdirlerini tekrar dile getirmesinden kıvanç duyduk. Toplantı vesilesi ile bir araya gelen yönetim kurulu üyelerimiz ve iş yeri temsilcilerimiz eğitimlerden arta kalan zamanlarda sohbet edip kaynaşma ve istişare yapma fırsatı da bulmuş oldu.

 Ayrıca Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden toplantımıza katılan kardeş sendika yöneticilerimizin bilgi ve deneyimlerinden de faydalanma imkânımız oldu. Toplantıda çok sayıda genç arkadaşımızın olması, geleceğe olan ümidimizi daha da güçlendirdi.

 Bu vesile ile davetimize icabet edip bizimle birlikte yürüyen bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Var olsun teşkilat, var olsun Türk sağlık Sen.” 


Salı 25.2 ° / 10.7 °
Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °