Türkiye, İsrail'in engellemelerine rağmen Gazze'ye yardım etmeyi sürdürüyor

Türkiye, İsrail'in engellemelerine rağmen Gazze'ye yardım etmeyi sürdürüyor

Gündem 24.01.2024 10:35:23 0
Türkiye, İsrail
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve Türkiye'nin yardımlarıyla, Gazzeli kardeşlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Her zaman dualarımız ve yardımlarımızla onlarla birlikteyiz.

Ancak İsrail'in engellemeleri sebebiyle, bu yardımlar bazen Gazzeli kardeşlerimize ulaşmakta zorlanıyor. İsrail'in bu zalimane tutumu, Gazze halkını açlıkla karşı karşıya bırakıyor. Türkiye olarak bu mücadelede Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmaya ve onlara destek olmaya kararlıyız.

Ebubekir Şahin, RTÜK Başkanı olarak bu konuda yapılan yardımların önemini vurgularken, Gazze'nin içinde bulunduğu duruma dikkat çektiği ve Türkiye'nin Gazze'ye yönelik yardım çabalarını desteklediği mesajları paylaştı. Bu mesajlar, Türkiye'nin uluslararası alanda insani sorumluluk bilinciyle hareket ettiğinin ve zulme karşı duruşunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Böylece, toplumun her kesiminden insanların ve resmi kurumların katkılarıyla, gazze halkına yönelik dayanışma ve yardım çalışmaları sürdürülüyor. Bu zorlu süreçte Gazze, Türkiye'nin ses verdiği ve yardım elini uzattığı bir kardeşlik örneği olarak ön plana çıkıyor. Gazze'nin mücadelesi, Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer tutmaya devam edecek.

#Türkiye #Gazze #yardım #dayanışma #uluslararası yardım #insani yardım

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °