"Türkiye'de Kadınların Tarım Sektöründeki Gücü: Tarımda Kadın Emekleri Zirvesi"

"Türkiye'de Kadınların Tarım Sektöründeki Gücü: Tarımda Kadın Emekleri Zirvesi"

Ekonomi 4.03.2024 15:59:00 0

"Türkiye'nin tarım sektöründe kadın girişimcilerin rollerini vurgulamak ve onların sektördeki liderlik ile yenilikçilik yeteneklerini ön plana çıkarmak amacıyla düzenlenecek olan "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi" etkinliği, 6-8 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 

" "Zirve, sektörde aktif rol alan kadınları bir araya getirerek, tarımda kadın emeğinin değerini ve potansiyelini gözler önüne serecektir. 

" "Zirvede yapılacak sunumlar, atölye çalışmaları ve panellerde, tarım alanındaki iş modeli örnekleri, başarılı uygulamalar ve sektörün karşılaştığı zorluklar ele alınacak. Katılımcılar, aynı zamanda tarım teknolojilerindeki yenilikler hakkında bilgi edinecek ve bu bilgileri kendi girişimlerine uygulama fırsatı bulacaklar. 

" "Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen zirve, sektörün geleceğine yön verecek kararların alınmasında kadınların etkisinin altını çizecek. Etkinlik, kadınların bu alandaki başarı hikayelerini geniş bir kitleyle paylaşarak, diğer kadınları da tarım girişimciliğine teşvik edecektir. Bu önemli buluşma, tarım sektörünün dinamiklerini güçlendirecek ve kadın çalışanların sektördeki görünürlüğünü artırma yolunda önemli bir adım olacak. 

" #TarımdaKadınEmeğiZirvesi #tarımsektörü #kadıngirişimciler #liderlik #yenilikçilik #TarımveOrmanBakanlığı #zirve #tarımteknolojileri #girişimcilik #sektördekiGörünürlük #5n1khaber


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °