Uluçay, “Amacımız tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana denk çalışmak”

Uluçay, “Amacımız tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana denk çalışmak”

Siyaset 7.02.2024 11:46:00 0
Uluçay, “Amacımız tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana denk çalışmak”

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk’ü ziyaret etti. Uluçay ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Amacımız tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana denk çalışmak” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımları ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

“Amacımız tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana denk çalışmak”

 

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Uluçay, “Öncelikle dernek yönetiminde görev alan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Sizler ailelerinden özel yaşamınızdan fedakârlık edip şehrimiz için elinizi taşın altına koyuyorsunuz. Yarım Elma Derneği’nin faaliyetlerini bizlerde yakinen biliyor ve takip ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin dertleri ile dertlenen, sistemi oturmuş, kurumsal ve şeffaf bir yapıya sahip.

 Bizlerde yeni dönemde göreve geldiğimizde elimizden gelen tüm desteği sağlayama gayret edeceğiz. 

Sizlerin vasıtası ile bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını giderebilirsek ne mutlu bizlere. Amacımız gayemiz Afyonkarahisar’ımızda tek bir ihtiyaç sahibi hemşehrimiz kalmayana denk çalışmak hizmet etmek. Bu vesile ile Afyonkarahisar’ımızın göz bebeği Yarım Elma Derneği’ni bir kez daha yapmış olduğu başarılı çalışmaları için tebrik ederim. Rabbim sizlere güç kuvvet versin inşallah”


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °