Uluçay, “Şehrimiz ülkemizdeki ilk ve tek sağlık – turizm bölgesi olacak”

Uluçay, “Şehrimiz ülkemizdeki ilk ve tek sağlık – turizm bölgesi olacak”

Siyaset 22.02.2024 14:04:00 0
Uluçay, “Şehrimiz ülkemizdeki ilk ve tek sağlık – turizm bölgesi olacak”

 

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay sağlık endüstri bölgesi projesi hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. “Sağlık endüstri bölgesi ülkemizdeki ilk ve tek sağlık -turizm bölgesi olacak. Şehrimizi sağlık turizmi konusunda marka haline getireceğiz” dedi. 

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay sağlık endüstri bölgesi projesi hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. Afyonkarahisar’da istihdamı artırmak adına gerçekleştirilecek olan sağlık endüstri projesi hakkında bilgi veren Uluçay, “Şehrimize kazandıracağımız sağlık endüstri bölgemiz sektörel olarak ülkemizdeki ilk ve tek sağlık-turizm bölgesi olacak. Bu projeyle şehrimizi sağlık turizmi konusunda marka haline getireceğiz. Afyonkarahisar’ımıza yerli, yabancı hasta ve yatırımcıları çekecek olan projeyle şehrimizde ekonomik kalkınmanın artmasını da hedefledik. 

 

Yaklaşık olarak 836 bin m2 alan üzerine kuracağımız sağlık endüstri bölgemiz içerisinde ilaç üretim tesisi, tıbbi ve aromatik bitkiler, termal tedavi alanları, fiziksel tedavi alanları da yer alacak. Termal turizm alanında zaten gelişmiş olan şehrimiz sağlık ve termal alanlarında dünyada örnek gösterilecek şehriler arasında yer alacak. Şehrimize kazandıracağımız endüstri bölgesiyle iş imkanlarını genişleterek, istihdamı da artırmış olacağız. İlaveten yatırımcılarımızda, şehrimizin teşvik sisteminde 4. bölgede yer alması sayesinde sektörlerine göre teşvik imkanlarında yararlanmış olacaklar.  Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

 

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °