UMFED Genel Başkanı Yusuf Budak İzmir'den kandil mesajı yayınladı

Budak mesajında: Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç aylara girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandiline daha kavuşmuş bulunmaktayız.

Gündem 26.01.2023 18:48:51 0
UMFED Genel Başkanı Yusuf Budak İzmir

Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı kandillerimizin özüne yakışır şekilde, vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek, bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Regaib Kandilinin birliğimize beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, dedi.

 

                                              İZMİR UYUŞTURUCUYA HAYIR DİYOR

(Umfed) Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Budak İzmir'de Genel Başkan Baş Danışmanı Samet Deniz ve Biokimya uzmanı İlknur Ercivan ile birlikte İzmir'in sevilen birçok iş insanları ile bir araya gelerek İzmir'de yapılacak olan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

. İzmir il temsilcisi olarak atanan başarılı iş insanı Orhan Kürkçü “Gençlerimizin düşünme ve muhakeme edebilme yeteneğini ortadan kaldıran madde bağımlılığı ile mücadele etmek için hep birlikte hareket etmeli ve hep birlikte bilinçlenmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Gençlerimiz ve aileleri; Uyuşturucu madde konusunda ne kadar bilgi sahibiyiz? bu sorunun altını hep birlikte bilgi ve tecrübelerimizle birlikte bilinçlenerek cevaplayacağız. Bir İzmirli olarak bu ailenin (UMFED’in) bir ferdi bir neferi olmaktan onur duyuyorum.Bu haklı mücadelemizde bizle birlikte mücadele etmek için tüm halkımızı ailemize davet ediyorum.'' dedi.

 

                                                                                                                                     KEMAL BURKAY ÜKÜNÇ

Genel Başkan Budak ile birlikte olan heyet UMFED'e Maddi ve Manevi desteklerini esirgemeyen İzmir'in sevilen başarılı iş insanı Kemal Burkay Ükünç'e teşekkür plaketi verdi. Ükünç ''Geleceğimizi tehdit eden madde bağımlılığı toplumsal sorundur.Uyuşturucu ile mücadele eden bu dava için canla başla çalışan UMFED’e öncelikle teşekkür ederim. Bu mücadele birlikten kuvvet doğar sözünün timsali olarak İzmirli iş adamları olarak her zaman maddi manevi sonsuz destekçiniz olacağız. Afyon'da yapacağınız rehabilitasyon merkezinin aynısından da İzmir'e de yapılmasını temenni ediyorum, gençler bizim geleceğimiz ve geleceğimizi korumak bizim en öneli görevimizdir.'' dedi.

 

                                                                                                                İzmir Ege Kooperatif Başkanı Hüseyin Aslan

 

İzmir Ege Kooperatif Başkanı Hüseyin Aslan'a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi, Başkan Budak misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °