UNİ HABER AJANSI GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBAYRAK'TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

UNİ HABER AJANSI GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBAYRAK'TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gündem 29.10.2023 14:50:00 0
UNİ HABER AJANSI GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBAYRAK

Albayrak yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamanın büyük onurunu ve coşkusunu yaşıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sadece bir tarih değil, aynı zamanda milletimizin azmi, bağımsızlık aşkı ve ulusal birlik ruhunun en muhteşem ifadesidir.

Tam 100 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türk milleti, vatanını düşman işgalinden kurtararak bağımsızlık mücadelesini başlattı. Atatürk, Cumhuriyetimizi kurarak, "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz" diyerek, büyük bir mirasın taşıyıcıları olarak bize sorumluluk yükledi.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşına girdi. Bu büyük mirası daha ileriye taşıma görevini omuzluyoruz. Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözü, Cumhuriyetimizin ebediyen yaşayacağının güvencesidir.

Cumhuriyet Bayramı, geleceğe daha büyük bir umutla baktığımız bir gündür. Türk milleti olarak, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak, vatanın bütünlüğünü korumak ve daha aydınlık yarınlara taşımak için omuz omuza ilerliyoruz.

Bizler basın mensupları olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin daha nice 100 yıllar görmesi ülküsüyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere olan emanetini en iyi şekilde korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere en güzel şekilde teslim etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.

UHA Haber Merkezi - ÜMİT ALBAYRAK


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °