Ünlü Oyuncu Eda Ece, Yeni Projeler ve Bebek Heyecanıyla Gündemde!

Ünlü Oyuncu Eda Ece, Yeni Projeler ve Bebek Heyecanıyla Gündemde!

MAGAZİN 22.01.2024 10:37:19 0
Ünlü Oyuncu Eda Ece, Yeni Projeler ve Bebek Heyecanıyla Gündemde!
Ünlü oyuncu Eda Ece, bebek heyecanı ve yeni girişimleriyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Son paylaşımında Ece, hem günlük yaşantısından bir kesit paylaştı hem de yeni projelerinden bahsetti.

"Sosyal medyada yaptığım paylaşım ile sizlere yeni projelerim hakkında ipuçları vermek istiyorum. Her zaman sizi düşünerek hareket ediyorum ve doğru zamanda doğru adımları atıyorum." sözleriyle heyecanını dile getiren Ece, açıklamasının devamında "MoonMilk" markasına yeni ürünler ekleyeceklerini belirtti.

Ece, "Kızımız için birçok güzel isim düşündük ama karar veremiyoruz." diyerek hayranlarından bebek ismi önerileri istedi. Anlamı olan, güzel kız bebek isimleri için fikirlerini paylaşmalarını isteyen ünlü oyuncu, hayranlarınca sevgi dolu yorumlarla karşılandı.

Eda Ece'nin samimi paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı. Bebek heyecanı ve yeni iş adımlarıyla hayranlarını heyecanlandırmaya devam eden ünlü oyuncu, her zamanki sıcaklığıyla sosyal medya platformlarında takipçilerine yakın olmayı sürdürüyor.

#EdaEce #bebekheyecanı #MoonMilk #yeniprojeler #samimipaylaşım #güzelizebekismi

Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °