UTEF Umut Işığı Sanata Engel Yok!

UTEF Umut Işığı Sanata Engel Yok!

Gündem 6.12.2022 14:06:00 0
UTEF Umut Işığı Sanata Engel Yok!


3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 'UTEF’ Farkını Yine ortaya koydu.
Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut Işığı Derneğinin düzenlemiş olduğu programda Antalya Engelliler Sanat Evi özel çocuklardan oluşan müzik grubu ile konuklara işte bu dedirtti. 
Sunumunu Engin Durğal’ın gerçekleştirdiği,

 Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen UTEF UMUT IŞIĞI SANATA ENGEL YOK programı, 

saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından özel bireylerden ve tamamen gönüllü olan sazendelerden oluşan şef Hülya Bostanoğlu yönetimindeki koro Sefalar Getirdiniz adlı Türk Sanat Müziği ile seyircilere merhaba dedi. 
 Özel çocukların vals, tango ve zeybek gösterileri ise geceye ayrı bir renk katarken seyircilere duygulu anlar yaşattılar.

 Çocuklar İzmir marşı ile tüm salonu ayağa kaldırdılar, ellerde Bayraklar tüm salon İzmir marşına eşlik ederken sahneyi ANTALYA KIRGIZ DERNEĞİ Kadınlar müzik ve dans grubuna bıraktılar.

 Kırgızlar yöresel kıyafetleri ile salonun ilgi odağı olmayı başarırken sahnede performanslarını coşkuyla sergilediler. Ayrıca geceye damga vuran yılların eskitemediği duayen gitarist, sanatçı ve müzisyen Zafer Doğulu gitarı ile seyircilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

 


Anahtar Kelimeler: Işığı Sanata Engel !
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °