Vali Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünde emniyet yetkilileriyle buluştu

Vali Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünde emniyet yetkilileriyle buluştu

Gündem 5.04.2024 16:54:14 0
Vali Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı, İl Emniyet Müdürü, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü gibi yüksek rütbeli emniyet yetkilileriyle bir araya gelerek onları makamında ağırladı. Bu görüşmelerde emniyet güçlerinin özverili çalışmaları ve toplum güvenliği için sergiledikleri çabalar takdirle karşılandı.

#Afyonkarahisar #ValiYiğitbaşı #PolisHaftası #TürkPolisTeşkilatı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası'nda yapılan etkinlikler kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı, İl Emniyet Müdürü, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü gibi üst düzey emniyet yetkilileriyle bir araya geldi ve onları makamında ağırladı. Yapılan görüşmelerde, emniyet güçlerinin özverili çalışmaları ve toplum güvenliği için gösterdikleri çabalar değerlendirildi ve takdirle karşılandı.

#AfyonkarahisarValisi #KübraGüranYiğitbaşı #PolisHaftası #TürkPolisTeşkilatı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı, İl Emniyet Müdürü, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü gibi üst düzey emniyet yetkilileriyle biraraya gelerek onları makamında ağırladı. Yapılan görüşmelerde, emniyet güçlerinin özverili çalışmaları ve toplum güvenliği için gösterdikleri çabalar değerlendirilirken, takdirle karşılandı.

#AfyonkarahisarValisi #KübraGüranYiğitbaşı #TürkPolisTeşkilatı #179KuruluşYılDönümü #PolisHaftası

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °