VALİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞINDAN SANDIKLI ZİYARETİ

VALİDOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞINDAN SANDIKLI ZİYARETİ

Gündem 6.05.2023 10:00:00 0
VALİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞINDAN SANDIKLI ZİYARETİ

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı hanımefendi, Sandıklı ilçemizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ve protokol üyeleri tarafından, Sandıklı Müftülüğümüze bağlı Hz. Aişe yatılı kuran kursunda karşılanan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada “İlham Veren Öykülerle Kadınlarımız Anlatıyor” programına katılarak, kadınlarımızın KOSGEB tarafından aldıkları desteklerle neleri başardığını bu bağlamda devletimizin desteklediği kadın girişimcilerimizle buluşarak kendileriyle bir araya geldiler.

Daha sonra Hz. Aişe yatılı kuran kursunda bulunan hafız kızlarımızla buluşan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak, burada değişik yaş gruplarımızdaki çocuklarımızla söyleşilerde bulunarak kendilerine başarılar dileklerinde bulundular.

Buradaki programın akabinde Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevine geçen Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada yaşlılarımızın ellerini öperek kendilerinin hayır dualarını aldılar. “Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor” etkinliğine de katılan Valimiz, burada hoş sohbetlerde bulundular.

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı son olarak Sandıklı Organize Sanayi Bölgesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından destek alarak kurulan baharat ve tıbbi aromatik bitki üretimi yapan; Mergen Gıda Fabrikasını ziyaret ederek yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldılar.

 

 

 

 


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °