ValiDoç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen iftar programında önemli isimlerle bir araya geldi

ValiDoç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen iftar programında

Gündem 20.03.2024 12:10:00 0
ValiDoç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen iftar programında önemli isimlerle bir araya geldi

ValiDoç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen iftar programında önemli isimlerle bir araya geldi.

 İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Numan Yöner, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken, İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, POMEM Müdürü Mehmet Kunt, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Sağlam gibi isimler iftar sofrasında yerlerini aldılar.

Bu özel iftar, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu anlamlı bir akşam oldu. Programda konuşan Vali Yiğitbaşı, ramazan ayının manevi atmosferinin yanı sıra, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirme gücüne vurgu yaptı.

Ayrıca güvenlik güçlerimizin fedakar çalışmalarına teşekkür etti ve onların toplumun huzur ve güvenliği için gösterdikleri çabanın takdire şayan olduğunu belirtti.

İftar programının ardından yapılan konuşmalarda ise dayanışma ve kardeşlik vurgusu ön plana çıktı. Her rütbeden jandarma personelinin katılım gösterdiği bu etkinlikte, ramazanın ruhuna uygun olarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemi hatırlatıldı.

#Afyonkarahisar #İftarProgramı #BirlikBeraberlik #GüvenlikGüçleri #RamazanAyı


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °