Vekillerden Afyonkarahisar Kalesi Teleferik Projesine ilişkin yapılan ihale hakkında açıklama.

Vekillerden Afyonkarahisar Kalesi Teleferik Projesine ilişkin yapılan ihale hakkında açıklama.

Siyaset 14.02.2024 18:16:00 0
Vekillerden  Afyonkarahisar Kalesi Teleferik Projesine ilişkin yapılan ihale hakkında açıklama.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan  Afyonkarahisar Kalesi Teleferik Projesine ilişkin yapılan ihale hakkında açıklamalarda bulundular.
Milletvekilleri açıklamasında, “ İlimizde hayata geçirmeyi planladığımız bu muhteşem eserin ve devamı niteliğindeki seyir terası, yürüme yolları, günübirlik ticari tesisler ile çevre düzenlemelerinin yapım aşaması ile ilgili her bir süreci yakinen takip ediyoruz.

 İhale mevzuatı gereği bir takım teknik şartlardan dolayı Devlet İhale Kanunu kapsamında alınması gereken onay dün akşam itibari ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki tarafından imzalanmıştır. 
Böylesine büyük yatırımda, teknik olarak işin aslına sirayet etmeyen ancak usulde bir eksiklik doğuran bir işlemde bu vesile ile tamamlanmış hamdolsun projemiz hiçbir şekilde duraksamadan ilerlemektedir. 
Bir takım muhalif görünümlü “istemeyüzükçüler” yapılan doğru işlerin yanında yer almaktansa her zaman karşısında olmayı kendilerine şiar edinmiş, birşey bulupta karalayabilirmiyiz, boşa bir feveran oluşturupta milletin aklını karıştırabilirmiyizin derdine düşmüşlerdir. Bunların siyaset anlayışı hamaset, feveran, karalama siyasetidir. Bu anlayışla ne kimseye bir fayda nede Afyonkarahisara  bir hayır gelmemektedir.
Oysa bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi "Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir.

" Anlayışı ile acaba taşı taş üstüne nasıl koyarımın derdiyle dertlenmekteyiz. Belediyemiz tarafından herhangi bir bilet garantisi verilmeden ihale edilen,  teleferik işi ile ilgili proje kapsamındaki tüm tesislerin ve ticari ünitelerin yapımı yüklenici firmaya ait olan, 

bu süreçte de cirodan sözleşme gereği kendine düşen payı ve süreç sonun da da tüm tesisleri devralacak olan bir Belediyecilik anlayışının altında bu millete hizmet üretmekten başka ne çıkabilir ki… 
Çok şükür Aziz milletimiz partimiz kurulduğundan bu yana seçim sandıklarında bunlara gereken cevabı vermiş, İnşaAllah 31 Martta da Afyonkarahisarın 60 belediyesinin tamamında AK Belediyecilik, gönül belediyeciliği diyerek bunları sandığa gömecektir. 
Bu projenin hayata geçmesine katkı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Başkanlığı döneminde tüm süreci yakından takip eden inşallah 31 Mart sonrası projenin bitirilmesini sağlayacak adayımız Hüseyin  Ceylan Uluçay ve  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dediler.


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °