Veysel Eroğlu, Emirdağ'a yapılan hizmetleri anlattı

Veysel Eroğlu, Emirdağ'a yapılan hizmetleri anlattı

Gündem 11.05.2023 01:47:35 0
Veysel Eroğlu, Emirdağ
Afyonkarahisar Milletvekili ve eski Bakanımız Veysel Eroğlu, ilçemize ziyaret gerçekleştirerek Emirdağ'a yapılan hizmetlerden bahsetti ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Emirdağ'a değer katan projelerin devamı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çağrıda bulunan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, teşkilatın ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birlikte ileri gitmeyi hedeflediklerini belirtti. Milletvekili Veysel Eroğlu, Emirdağ'ın her alanda ileri taşınması için yaptığı yatırımlar nedeniyle Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür etti.

Milletvekili Eroğlu, Emirdağ'a yapılan yatırımlardan bahsederken, Yedikapı Barajı, Huzurevi, dere ıslahı ve atık su arıtma tesisi gibi mega projelerin yapılamaz denilenler arasında yer aldığını belirterek, yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. Ayrıca, miting alanında bulunan "Erdoğanlar Ölmesin, Anneler Ağlamasın Yollar Yapılsın Suvermez Kavşağı yapılsın" yazılı pankartı alarak yolun yapılacağı sözünü veren Eroğlu, Emirdağpor'un Bal Ligi'ne yükselmesini de kutladı ve İlçe Stadyumu'nun Bal Ligine uygun hale getirileceğini sözünü verdi. Ayrıca, Emirdağ'dan geçecek olan hızlı tren hattında Emirdağ durağı olduğunu ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Mitinge, Milletvekili Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, MHP İlçe Başkanı Orbay Divrikli, Büyük Birlik Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Hasan Çolak ve TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam, Ak Parti İlçe Teşkilatı katıldı.

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °