Yağcı “ Engelli dostu bir belediye vaat ediyorum

Yağcı “ Engelli dostu bir belediye vaat ediyorum

Siyaset 22.03.2024 14:41:00 0
Yağcı “ Engelli dostu bir belediye vaat ediyorum

 

 

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan ve yönetimini ziyaret etti.

 

Yağcı, Belediye başkanı olduğu zaman özel bireylerin farkında olmak ve sorunlarına çözüm üretmek için çaba göstereceklerini söyledi. Özel bireylerin engelleri aşarak toplum içinde hayatlarını en iyi koşullarda sürdürmeleri için her zaman destekte bulunmaya açık olduklarını ifade eden Alper Yağcı,, ilgili sivil toplum kuruluşları ile müşterek çalışmalar yürüterek daha olumlu sonuçlar elde edilebileceğini dile getirdi.

Sizler için her alanda sarı çizgi oluşturulması, bina içinin bulunan bütün engelli kardeşlerimizin rahat bir şekilde yürümesi ve hareket etmesi şeklinde dizaynının sağlanması, çalışma uyumunun sizleri  düşünülerek gerçekleştirilmesi , engelli park yerlerinin rahat kullanılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Hiç unutmamamız her sağlıklı bireyin gereken aslında bir saniye içinde engelli olunabileceği gerçeğidir.

Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan’da ziyareti nedeniyle Başkan adayı Yağcı ve ekibine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Yağcı Engelli dostu belediye ediyorum
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °