Yağcı, Gençlerle Gelecek İnşa Edecek: Afyonkarahisar'da Yeni Vizyon!"

Yağcı, Gençlerle Gelecek İnşa Edecek: Afyonkarahisar'da Yeni Vizyon!"

Siyaset 18.03.2024 11:38:00 0
Yağcı, Gençlerle Gelecek İnşa Edecek: Afyonkarahisar

"

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da Genç Odaklı Seçim Vaadi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında Erenler Bölgesi'ni ziyaret ederek esnaf ve öğrencilerle buluştu. Dinamik ve genç nüfusa hitap eden bir kampanya yürüten Yağcı, gençlerle fikir alışverişinde bulundu.

Yağcı, "Gençlerimizin düşüncelerini, önerilerini dinlemek ve onların beklentilerini anlamak bizim için büyük bir öneme sahip" dedi. Başkan adayı, 

Erenler Mahallesi'nin daha modern ve çağdaş bir hale getirilmesi için söz verdi ve ekledi: "Afyonkarahisar'ın geleceğini gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz."

Ayrıca Yağcı, Erenler bölgesinin şehrin Türkiye çapında tanıtımına büyük katkı sağladığını vurgulayarak burada eğitim gören öğrenci nüfusun şehrin fahri elçileri olduğunu belirtti. Alper Yağcı, üniversite öğrencilerinin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirecek projeleri esnaf ve yerel halkla iş birliği içinde gerçekleştireceklerinin altını çizdi.

 Seçim vaatleri arasında öğrencilere yönelik konforlu mekânların yanı sıra ücretsiz wifi ve spor yapabilecekleri alanlar oluşturma planlarına yer verildi.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °