YAĞCI'DAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KORKMAZ'A ZİYARET

YAĞCI'DAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KORKMAZ'A ZİYARET

Siyaset 28.03.2024 14:54:00 0
YAĞCI

Yİ Parti İl başkanı Sayın Muhammet Mısırlıoğlu 28 Mart Perşembe günü ( bugün) saat 10:00' da İl başkanlııgı binasında bir basın açıklaması yapacaktır. Değerli Basınımızın katılımlarını rica ederiz.
YAĞCI'DAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KORKMAZ'A ZİYARET

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, İYİ Parti temsilcileri ve Alper Yağcı, sağlık sektörüne ilişkin projelerini ve önerilerini aktarmak üzere Dr. Korkmaz'la bir araya geldi. Alper Yağcı, sağlık sektöründe gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmaları değerlendirme ve destek almak amacıyla yapılan bu görüşmede, İl Sağlık Müdürü Korkmaz'ın yakın ilgisi ve yapıcı tutumundan memnuniyet duyduklarını vurguladı.
Yağcı, İl Sağlık Müdürü Korkmaz'a teşekkür ederek, "Teşkilat mensuplarımızla birlikte Sağlık İl Müdürümüz Dr. Serhat Korkmaz'ı ziyaret ederek sağlık alanındaki projelerimizi paylaşma ve görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduk. Kendisine nazik karşılaması için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °