Yemek Fotoğrafları Sergisi açıldı

Yemek Fotoğrafları Sergisi açıldı

Kültür-Sanat 29.11.2022 12:11:11 0
Yemek Fotoğrafları Sergisi açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Yemek Fotoğrafları Sergisi” açıldı.

Turizm Fakültesi Sergi Alanında açılan Yemek Fotoğrafları Sergisine; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol,  Akrones Otel Genel Müdürü Ünal Özgen ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

 

Serginin açış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, sergideki eserlerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlandığını söyledi. Sağbaş, “Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı iken çok sergiye katıldım ve çok sergi açılışında bulundum. Ancak bu serginin diğerlerinden farkı ‘aç gelmemek lazım’ eğer açsanız sergiden sonra bir şeyler yemek istersiniz.  Öğrencilerimizin eseri bunlar. Akrones Otelin katkıları oldu kendilerine Ünal Beyin şahsında teşekkür ederiz. Yine emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

83 eserin yer aldığı Yemek Fotoğrafları Sergisi, Turizm Fakültesi Sergi Alanında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: yemek fotoğrafları sergisi açıldı
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °