'YEREL YÖNETİM VE YEREL BASIN İŞBİRLİĞİNİ KUVVETLENDİRECEĞİZ'

'YEREL YÖNETİM VE YEREL BASIN İŞBİRLİĞİNİ KUVVETLENDİRECEĞİZ'

Siyaset 12.02.2024 18:26:00 0


Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş ve partililer, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret etti. Ziyarette yerel yönetimler ile yerel basın mensupları arasındaki işbirliğinin kuvvetlendirilmesine dikkat çeken Karataş, "Hem yerel yönetimlerin hemde yerel basın mensuplarının iletişimi ve iş birliği içerisinde olması çok değerli, kıymetli. Bizde Saadet Partimizden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak bir yola çıktık.

 Bu çalışmaları yaparken medya mensuplarını göz ardı edemeyiz. 31 Mart itibariyle belediye başkanı olduğumuz takdirde yerel yönetimler ile yerel basın işbirliğini daha çok kuvvetlendirerek kuvvetlendireceğiz. 

Basın sektörünün yerelde çektiği problemleri yakından dinleyeceğiz hem istişare edeceğiz hemde çözüm adımlarını atmış olacağız. Bu vesile ile bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
AGC Başkanı İsmail Akar da Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek yerel seçimlerde başarılar diledi


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °