Yeşilyurt Mahallesi'nde Yapılan 33 Milyon TL'lik Yatırım Miting Havasında Kutlandı, MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak Ankara Yolunda

Yeşilyurt Mahallesi'nde Yapılan 33 Milyon TL'lik Yatırım Miting Havasında Kutlandı, MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak Ankara Yolunda

Gündem 3.05.2023 12:48:05 0
Yeşilyurt Mahallesi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçe ziyaretleri kapsamında MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte Yeşilyurt Mahallesi'ne gitti. Başkan Ergün ve Milletvekili Adayı Uçak, mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Ergün, Yeşilyurt Mahallesi'nin diğer ilçe merkezlerinden farkı kalmadığını ve yapılan yatırımların mahalle sakinlerine layık olduğunu belirterek, mahalle halkına teşekkür etti.

Başkan Ergün'e MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve diğer birçok yetkili eşlik etti. Başkan Ergün ve Ali Uçak, mahalleliler tarafından miting havasında karşılandı. Mahalle muhtarı ve esnafları ziyaret eden Başkan Ergün, mahalle halkıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yeşilyurt Mahallesi'nin alt ve üstyapısı tamamen yenilenen proje kapsamında, kanalizasyon hattı, içme suyu hattı ve kilit parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştirildi. Ayrıca dere temizlik çalışmaları yapıldı. Modern yollar ile ulaşımın kolaylaşması amaçlanırken, çevre mahallelerle olan ulaşım ağındaki asfaltlama çalışmaları da tamamlandı. Yeşilyurt mahallesine yapılan yatırımların toplam bedeli 33 Milyon TL oldu.

Mahalle muhtarı Hüseyin Bilgi, yapılan hizmetlerin unutulmayacağını belirtirken, Ali Uçak ise tarımın sözcüsü olduğunu ve Manisa'nın milletvekili olarak hizmet getirmek için çalışacağını söyledi.

Başkan Ergün, mahalle halkından 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak'a destek vermelerini istedi. Mahalle halkı da Başkan Ergün ve Ali Uçak'a teşekkür ederek, hizmetlerin devamını beklediklerini belirtti.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °