Yörüklerden Uluçay’a tam destek

Uluçay’dan Yenice Mahallesi’ne aile sağlık merkezi müjdesi

Siyaset 3.02.2024 12:03:00 0
Yörüklerden Uluçay’a tam destek

Yörüklerden Uluçay’a tam destek

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Yenice Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Burada coşku ile karşılanan Uluçay’a Yörükler Derneği Başkanı Osman Taşpınar tarafından yörük poşusu taktı. Taşpınar Uluçay’a tam destek olduklarını belirtti. 

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Yenice Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluştu. Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan, İl Başkanı Hüseyin Menteş, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

Yörüklerden Uluçay’a istinasız tam destek

 

Yenice Mahallesi’nde coşku ile karşılanan Uluçay’a Yörükler Derneği Başkanı Osman Taşpınar yörük poşusu taktı. Taşpınar, Hüseyin Ceylan Uluçay’a tam destek olduklarını ifade etti. Uluçay ise Taşpınar’a teşekkür ederek, “bu sadece siyasi bir birliktelik değildir. Aynı zamanda kültürel bir birliktelik ve dayanışmamızın somut bir ifadesidir. Bir kez daha birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bana hissettirdiniz. Bende her zaman siz değerli hemşehrilerimle çok defa ifade ettiğim gibi istişare içerisinde olacağım” dedi. 

 

Uluçay’dan Yenice Mahallesi’ne aile sağlık merkezi müjdesi

 

Burada konuşan Uluçay; “Vatandaşlarımızın talepleri bizim seçim beyannamemizdir. Aslında bizim proje ve yatırımlarımızın mimarları hemşerilerimizdir. Ben siyasi hayatımda gördüm ki vatandaşları dinleyen ve taleplerine çözüm oluşturan siyasiler her zaman daha uzun ömürlü hizmetler yapıyor. Siyasi tecrübemizle Ankara’daki bakanlarımızla, vekillerimizle olan iletişimimiz sayesinde sizlerin taleplerini hızla yerine getireceğiz. Bizler daha önce nasıl sizlere AK Belediyecilik vizyonu ile hizmet getirdiysek yeni dönemde de daha fazla hizmeti gerçekleştireceğiz. Biz 2023 seçimlerimde sizlerle birlikte tarih yazdık. 31 Mart seçimlerinde de yine birlikte tarih yazacağız. Ben bu vesile ile kıymetli mahalle sakinlerimize bir müjde de vermek istiyorum. Yenice Mahallemize bir aile sağlık merkezi yapılacak. Milletvekillerimizin destekleriyle aile sağlık merkezinin temeli de yerel seçim öncesi atacağız inşallah” dedi. 

 


Anahtar Kelimeler: Yörüklerden Uluçay’ destek
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °