YURDUNUSEVEN İSTEDİ BAŞKAN ADAYI SÖZ VERDİ TÜM ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS

YURDUNUSEVEN İSTEDİ BAŞKAN ADAYI SÖZ VERDİ TÜM ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS

Siyaset 26.02.2024 10:27:00 0
YURDUNUSEVEN İSTEDİ BAŞKAN ADAYI SÖZ VERDİ TÜM ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SERVİS


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sülümenli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Başkan Adayı Ali Tabak’tan tüm öğrencilere ücretsiz servis talebinde bulundu. Başkan Tabak’ta 31 Mart sonrasında tüm öğrencilere ücretsiz servis sözü verdi. 
Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Sinanpaşa ilçesinin; Akören, Ahmetpaşa, Serban ve Taşoluk beldeleri ile merkez; Sülümenli, Beyyazı, Işıklar ve Salar beldelerinin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirip binlerce vatandaşla bir araya geldi. 
Sülümenli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın 60 belediyesinin tamamına talip olduklarını vurguladı. 

Yurdunuseven; “31 Mart’ta AK Parti Belediyeciliğine devam edeceğiz Sülümenli’de inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisara ayrı bir önem veriyor. Cumhurbaşkanımızın ilimize geldiğinde ilk söylediği cümle “Biz AK Parti’ye Afyonkarahisar’da kurduk” oldu.

 İnşallah Afyonkarahisar ve bütün beldeleri Cumhurbaşkanımızın yüzünü kara çıkarmayacak ve en yüksek oyla burada AK Parti belediyeciliğini tekrar tescil edeceğiz. 18 ilçemizle beraber 60 belediyeyiz. İnşallah bu 60 belediyenin tamamına biz talibiz. Kazanacağız kararlıyız inşallah.

 Biz yapacağız demiyoruz, yapıyoruz, kazandırıyoruz diyoruz. 

Ben Ali  aşkan için bir talepte bulunacağım. 31 Mart sabahına kadar bire bir, ev ev, kapı kapı dolaşıp Ali Tabak kardeşime mührü teslim edip Ak Parti belediyeciliğinde hizmete devam edeceğiz. İnşallah Sülümenli AK Parti belediyeciliğine devam demiş ve 31 Mart’ta bunu tescilleyecek” diye konuştu.
Sülümenli Belediye Başkan Adayı Ali Tabak’ın başarılı öğrencilere Afyonkarahisar’a ücretsiz servis sözü üzerine Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ücretsiz servis imkanının tüm öğrencilere tanınmasını istedi. 

Bunun üzerine Başkan adayı Tabak’ta tüm öğrencilere ücretsiz servis müjdesi verdi.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °