Zafer Partisi olarak ziyaret edip Genel başkanımız Ümit Özdağ'ın selamların getirdik

Zafer Partisi olarak ziyaret edip Genel başkanımız Ümit Özdağ'ın selamların getirdik

Siyaset 14.03.2024 15:01:00 0
Zafer Partisi olarak ziyaret edip Genel başkanımız Ümit Özdağ

Son günlerde Burcu Köksal'ın DEM Parti ve HÜDA-PAR ile ilgili Türkiye gündeminde yer alan açıklamaları sonrasında kendisini tebrik ve destek amacıyla Zafer Partisi olarak ziyaret edip Genel başkanımız Ümit Özdağ'ın selamlarını ilettik.

AK Parti ve MHP aday ve milletvekillerinin yaptığı eleştirileri görüyoruz. Türk Milliyetçiliği kimsenin tekelinde değildir.

 Eleştiren milletvekili ve adaylara çağrım: Buyurun siz de "Belediye başkanı seçilirsem DEM Parti ve HÜDA-PAR kapıdan giremez" deyin. Ama eminim diyemezsiniz. Çünkü ağababalarınızdan izin almanız gerekir.

 Önceki yerel seçimde Kudüs davası söylemiyle oy istediniz, genel seçimde bu seçimin hak ile batılın mücadelesi olduğunu söylediniz, şimdi ise Gazze'deki kardeşlerimiz için diye propaganda yapıp oy istiyorsunuz.

Dini değerlerimizi siyasete alet etmekten bıkmadınız. Lafa gelince "İnşaallah, Maşallah, Elhamdülillah", icraatlara bakınca Afyon'da sağır sultan bile duydu kimlerin ne hak yediğini, kimlerin oğlu akrabası nasıl nemalandı. Afyon'da kameralarınızı kapatın, dost meclisinde sorun, alacağınız cevaplar hep aynı. Müslümanlıkta israfın yeri yoktur. Ama ne hikmetse Afyon'daki israfı anlatmaya kelimeler yetmiyor. İhale yapılıyor, yüklenici firma tutarı beğenmeyip iptal edip yeni tutarla bir daha aynı ihaleyi alıyor. Teleferik diye milyonlar harcanıyor ama ihalede hata çıkıyor. 

Daha elzem ihtiyaçlar varken kaldırımlar sökülüp yenileniyor. Bisiklet yolunu söylemeye gerek bile yok. Afjet konusuna girersek çıkamayız.

 Uydukent bölgesine verilen yüksek kat imar izinlerini açıklayın desek ne cevap verirler kim bilir.

Şimdi bu ve bunun gibi bir çok problem varken topyekûn saldıran bir iktidar kanadı görüyoruz.

Afyonkarahisar halkı uyandı artık. Yerel seçimler partiler üstü bir konudur, hizmet edecek kişi önemlidir.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °