ZEYBEK BAŞKAN ATAKÖY MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

ZEYBEK BAŞKAN ATAKÖY MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Gündem 7.11.2023 11:56:00 0
ZEYBEK BAŞKAN ATAKÖY MAHALLESİ

 

        Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ile birlikte Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir’i ziyaret etti.

Zeybek Başkan yoğun programları arasında mahalle ziyaretleri yaparak hemşehrileri ve muhtarlar ile hemhal olmayı sürdürüyor. 

Ataköy Mahallesi Muhtarlığına ziyarette bulunan Başkan Muhtar Muharrem Özdemir ve vatandaşlar ile buluştu.

 Belediyemizce mahalleye kazandırılan Ataköy Kadın Kültür Evi ve Çok Amaçlı Salon yatırımlarını da inceleyen Zeybek Başkan, mahallede yapılacak çalışmalar için de görüş alışverişinde bulundu.

 Hemşehrilerinin ve Muhtarın taleplerini dinledi. Gereken ne var ise yapılacağını ifade eden Başkanımız bu buluşma ardından mahalle esnafını da iş yerlerinde ziyaret etti. Hayırlı işler temennisinde bulundu. 

BAŞKANIMIZI SEVİYORUZ, MEMNUNUZ

Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir Zeybek Başkan’a teşekkürde bulunarak; “Başkanım bizim istediğimizden daha fazla hizmet verdi.  Hizmet yapmaya da devam ediyor. Ataköy halkı olarak Başkanımıza sonsuz desteğimiz var. Başkanımızı çok seviyoruz. Sayın Başkanımızdan biz memnunuz. “Alo Başkanım şu lazım” deyince yerinde incelettiriyor, hemen hizmet yerine geliyor. Verdiği hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

TALEPLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Talepleri yerine getirerek mahalle mahalle Afyonkarahisar’a yatırımlar kazandırmaya devam ettiklerini açıklayan Başkanı Mehmet Zeybek bu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Ataköy Mahallemizdeki çok amaçlı salon inşaatı bitme aşamasında. Bu çalışmaları yerince inlemeye geldik. Çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra yatırımı en kısa sürede tamamlayarak hizmete alacağız.

 Ataköy’ümüze hayırlı olsun. 52 bin metre kare yeşil alan çalışması yaptık, Şehitler Parkımızı kazandırdık. Atıl vaziyette olan ilkokul binasını Kadın Kültür Evi haline getirdik. Yol, kaldırım, parke ve doğalgaz çalışmalarımızı da tamamladık. Muhtarımızın ve mahalle sakinlerinin taleplerini her zaman için karşılamaya hazırız. Talepleri yerine getiriyoruz. Muhtarıma ve mahalle halkına teşekkür ediyorum.” Dedi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °