ZEYBEK BAŞKAN’DAN KAYADİBİ MAHALLESİ’NE ZİYARET

ZEYBEK BAŞKAN’DAN KAYADİBİ MAHALLESİ’NE ZİYARET

Siyaset 31.12.2022 13:53:00 0
ZEYBEK BAŞKAN’DAN KAYADİBİ MAHALLESİ’NE ZİYARET

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in Cuma ziyaretleri sürüyor. 2022 yılının son haftasında ziyaret durağı Kayadibi Mahallesi oldu. Hemşehrileri ile kucaklaşan Başkanımız yeni yılda da çalışmalarımız aynı heyecan ve aşkla devam edecek dedi.

Zeybek Başkan yılın son mahalle ziyaretini Kayadibi Mahallesi’nde gerçekleştirdi.  Ziyarete; Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal ve Mahalle Muhtarı Ahmet Şen eşlik etti.

Vatandaşlarımızdan gelen talepleri yüz yüze görüşerek almak, çalışmaları yerinde incelemek amacı ile Gönül Belediyeciliği şiarı ile hemşehrileri ile buluşmasını sürdüren Başkanımıza ilgi oldukça yoğundu. Cuma namazı ardından Kayadibi Mahalle Muhtarlığı hizmet binasında Muhtarımızdan talep ve görüşlerini alan Başkanımız gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Hemşehrileri ile de selamlaşan Zeybek Başkan, yeni yılda yeni çalışmalar ile Afyonkarahisar’a yapacağı yatırımları anlattı, değerlendirmelerde bulundu.

“SEVDAMIZ AFYONKARAHİSAR”

Muhtar Ahmet Şen teşekkürde bulunarak; “Sayın Vekilimiz arkamızda durdu, telefon açtığımda da gerekeni yaptı. Sayın Belediye Başkanım da her zaman yanımda. Bir dediğimizi ikiletmedi. Mahallemize geldiği için ayağına sağlık bizi onurlandırdı” diye konuştu.

Afyonkarahisar için çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkanımız Mehmet Zeybek, “Her hafta yapmış olduğumuz Cuma ziyaretimizi Kayadibi Mahallemizle devam ettirdik. Muhtarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla kucaklaştık. Eksiklikleri mahallinde dinleyerek gerekli talimatları verdik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârıyız, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’de; “Çok çalışkan muhtarlarımızdan Ahmet ağabeyimizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımızla birlikte yerinde tespit yerinde çözümle devam ediyoruz. Belediye Başkanımız notlarını aldık, eksiklikler giderilecek. Bizler tüm Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Kayadibi Mahallesi ardından Başkanımız Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet evren esnaflarımızı ziyaret ettik. Tek tek iş yerlerinde hemşehrileri ile hasbihal eden Zeybek Başkan’a teveccüh yoğundu. Ziyaretler hatıra fotoğrafları çekinmesi ile son buldu.  


 


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °