ZEYBEK BAŞKAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

ZEYBEK BAŞKAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Gündem 17.02.2023 12:55:00 0
ZEYBEK BAŞKAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkanımız Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da ilahi huzura yükseldiği mukaddes ve mucizevi yolculuğunu ifade eden Miraç Kandiline erişmiş olmanın huzuru içerisindeyiz. Ülke olarak yaşadığımız büyük deprem felaketi nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Milletimizin yüreğinde derin yaralar açan büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde, her zamankinden daha çok kenetlenmeye bir ve beraber olmaya ihtiyaç duyuyoruz. İslam âlemi olarak manevi dünyamızın aydınlandığı, asırlardan bu yana coşku ile idrak ettiğimiz bu manevi gecelerden en iyi şekilde istifade etmeliyiz.

 Manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı mübarek günde ülkemizin bekası, afetlerin ve savaşların son bulması için dua edelim.

Bütün ülkemize, Türkiye'mize, milletimize geçmiş olsun diyorum. 

Rabbim Miraç hürmetine ibadet ve dualarımızı kabul; bu zor günleri kolay atlatmamızı nasip etsin. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Rabbim bizlere bir daha böylesine büyük bir felaket yaşatmasın.


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °