1 Yaşındaki Simra Nur Bebek mucizesi

1 Yaşındaki Simra Nur Bebek mucizesi

Gündem 14.02.2023 12:20:11 0
1 Yaşındaki Simra Nur Bebek mucizesi

Afyonkarahisar Belediyesi arama kurtarma ekipleri, Gaziantep’te depremin ardından canların hayata tutunması için yoğun bir gayretle çalışıyor. İtfaiye ekipleri, dur durak bilmeden yaşam belirtisi olan enkazlarda titiz bir çalışma yürütüyor.

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilin yıkımına sebep olan depremin ardından afet bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiyesi 32 saat sonra bir bebeği canlı kurtardı. 

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin üzerinden geçen 32. saatte İtfaiye ekipleri 1 yaşındaki Simra Nur Yıldırım bebeği enkaza dönüşen Doğansoy apartmanından canlı olarak kurtardı. Yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan binadan çıkarılan bebek vakit kaybedilmeden sağlık ekiplerine teslim edildi.

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri Gaziantep’in İslahiye ilçesinde arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Belediye arama kurtarma ekipleri daha önce de 4 can kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmişti.

 

SİMRA NUR BEBEK VE AİLESİNE ZİYARET

 

İtfaiye ekipleri yaşanan duygu dolu kurtarılma olayı ardından Simra Nur bebeği ve ailesini ziyaret etti. Simra Nur bebeğin kahramanları hatıra fotoğrafları çekinirken aileye de geçmiş olsun dileklerini iletti. Yıldırım ailesi de itfaiye ekiplerine duyduğu minneti aktararak teşekkür etti.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: 1 yaşındaki simra nur bebek mucizesi
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °