13 gazeteci, Vali Yiğitbaşı'ndan kartlarını aldı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, basın kartlarını hak kazanan 13 gazeteciye kartlarını takdim etti. Beyaz Belge Haber Muhabiri Taha Ulusoy da bu özel günün tadını çıkardı

Gündem 19.01.2024 11:50:26 0
13 gazeteci, Vali Yiğitbaşı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, basın kartı almaya hak kazanan 13 basın mensubuna kartlarını bizzat takdim etti. 

Vali Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada, "Gazetecilik hayatında bugünden itibaren daha verimli çalışmanıza ve kamu görevlilerinin de ufkunu açacak çalışmalar yapmanıza vesile olsun. 

Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen'in bilgilendirme konuşmasının ardından, Vali Yiğitbaşı, sırasıyla basın mensuplarına kartlarını takdim etti. 

Beyaz Belge Haber Muhabiri Taha Ulusoy da bu özel anı yaşayan isimlerden biriydi.

Ulusoy, basın kartını almanın mutluluğunu yaşarken, "Bu kart, biz gazetecilere sorumluluklarımızı daha etkin bir şekilde yerine getirme fırsatı sunuyor. 

Toplum adına haber yapmak, bilgiyi doğru ve tarafsız bir şekilde iletmek büyük bir sorumluluk. 

Bu kartla birlikte daha büyük bir sorumluluğun da altına girmiş olduk. İlerleyen günlerde daha nitelikli haberlere imza atmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Vali Yiğitbaşı'nın konuşmalarının ardından basın mensuplarına kartlarını dağıtmasıyla program sona erdi. 

#BasınKartı #Afyonkarahisar #Gazetecilik 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: gazeteci Yiğitbaşı' kartlarını
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °