2023-2024 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlık

2023-2024 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlık

Gündem 2.08.2023 15:35:31 0
2023-2024 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlık

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi'nin başkanlığında Müdürlük Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar ve Musa Dinçgez, Şube Müdürleri ve merkeze bağlı tüm okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı. 

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilmesi planlanan yerel projeler de görüşüldü ve LGS ve YKS sınavlarının başarı grafiği üzerine değerlendirmeler yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, toplantıda yaptığı konuşmada "Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği gereğince görev yerleri değişen idarecilere başarılar diliyorum. 

Yeni görev yerlerinizde bayrağı teslim alarak yapılan güzel çalışmaları devam ettirmenizi ve tecrübelerinizle yeni çalışmalara imza atacağınıza inanarak hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılına yönelik çalışmalarla, eğitimde kalite ve başarıyı artırmayı hedefliyor. 

Yerel projeler ve sınav başarı grafiği üzerinde yapılan değerlendirmelerle, il genelinde eğitim standartlarının yükseltilmesi ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

#Afyonkarahisar #Eğitim #Öğretim #Proje


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °