2024 Yılı Afyon Şehitler Takvimi yayınlandı

Afyonkarahisar Belediyesi, Valilik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği işbirliğiyle hazırlanan 2024 Şehitler Takvimi'ni tanıttı

Gündem 1.02.2024 11:04:14 0
2024 Yılı Afyon Şehitler Takvimi yayınlandı

Afyonkarahisar Belediyesi, Valilik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği işbirliğiyle hazırlanan 2024 Şehitler Takvimi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in katılımıyla tanıtıldı.

Başkanlık makamında düzenlenen programda, şehitlerin anısını yaşatma amacıyla hazırlanan takvim, şehit aileleri, gaziler ve protokol üyelerinin katılımıyla duyuruldu.

Başkan Mehmet Zeybek, vatan için canlarını feda eden şehitleri rahmet, minnet ve şükranla anarak, gazilere sağlık ve afiyet diledi. 

Ayrıca, şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Aziz şehitlerimizi unutmamız mümkün değil. 

Şehit ve Gaziler Derneğimizle bugüne kadar olduğu gibi bu günde bir aradayız. Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı Şehitler Takvimini basımını yaptık. 

Türk Silahlı Kuvvetlerimize, güvenlik güçlerimize güç kuvvet, metanet diliyorum. Tüm şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun. 

Şehitlerimizin emaneti ailelerimizin her zaman yanındayız."

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Başkan Zeybek'e destekleri için teşekkür ederek, şehitlerin hatıralarını yaşatmanın önemine vurgu yaptı. 

Şehitler Takvimi'nin 14. yılında 2 bin 500 adet bastırıldığını ve talep olması durumunda tekrar basım yapılacağını ifade etti.

Şehitler Takvimi, şehitlerin anılarını yaşatma, onlara olan minnet ve şükranı dile getirme amacıyla önemli bir adım olarak öne çıkarken, Belediye Başkanı Zeybek'in şehit aileleri ve gazilere gösterdiği ilgi ve alaka takdirle karşılandı.

#Afyonkarahisar #ŞehitlerTakvimi #MehmetZeybek #Gazi #VatanSevgisi #Minnet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Afyon Şehitler Takvimi yayınlandı
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °