3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Tamamlandı

Mavi Bilardo Salonunda düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası, çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Şampiyon Alaattin Çevrim'in önderliğindeki sporcular, Mayıs ayındaki Türkiye Şampiyonası için hazırlıklara başladı.

Spor 22.02.2024 12:20:58 0
 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Tamamlandı

Afyonkarahisar'da bilardo tutkunlarını bir araya getiren 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası, Mavi Bilardo Salonu'nda nefes kesen müsabakalara sahne oldu. 

Turnuva, sporcular arasındaki çekişmeli rekabetle dolu dolu geçti ve sonunda şampiyon belli oldu.

Şampiyonluk unvanını kazanan isim Alaattin Çevrim oldu. Çevrim, finalde rakibi İhsan Dumanlı'yı mağlup ederek şampiyonluk sevincini yaşadı. 

İkincilik kürsüsünde ise İhsan Dumanlı yer aldı. Yarı final maçlarında elenen Zeynel Abidin Şahintepe ve Şükrü Suat Toydemir ise 3. sırayı paylaştılar.

Dereceye giren sporcular, madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'in elinden aldılar. 

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kasapoğlu, "Afyonkarahisar'da bilardo sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu turnuvada da bunu gördük. 

Sporcularımız kıyasıya bir mücadele verdi ve çok güzel bir turnuva izledik. Dereceye giren tüm sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Şampiyonanın ardından sporcular, Mayıs ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası için antrenmanlara başladılar, heyecanla gelecek müsabakaları bekliyorlar.

#Afyonkarahisar #Bilardo #Şampiyona #Spor #TürkiyeŞampiyonası #Başarı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Bilardo Şampiyonası Tamamlandı
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °