30 terörist etkisizleştirildi

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki son durumu değerlendirmek ve talimatlar vermek üzere 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na ziyarette bulundu

Asayis 25.12.2023 10:20:13 0
30 terörist etkisizleştirildi

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. 

Operasyonlara ilişkin bilgi alarak talimatlar veren Bakan Güler, yaralı askerleri de ziyaret etti.

Bakan Güler'ün ziyaretine TSK Komuta Kademesi de eşlik etti. 

Askerî törenle karşılanan Bakan Güler, inceleme ve denetlemelerde bulunduktan sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, 

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve birlik komutanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında Bakan Güler, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki son duruma ilişkin bilgileri paylaşarak operasyonlara yönelik talimatlarını verdi. 

Güler, saldırılar sonrası etkisiz hale getirilen terörist sayısının 30’a yükseldiğini açıkladı.

Ayrıca, Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kilit şehitlerinin anısına düzenlenen törenin ardından Şırnak’ta tedavi gören yaralı Mehmetçikleri hastanede ziyaret etti. 

Güler, yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

#MilliSavunma #PençeKilitOperasyonu #TSK #Güvenlik #Şırnak #TerörleMücadele


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: terörist etkisizleştirildi
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °