5. GastroAfyon Festivali'nde sahne alacak isim belli oldu

Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan 5. Uluslararası GastroAfyon Lezzet ve Turizm Festivali, 29-30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

Gündem 23.09.2023 14:29:00 0
5. GastroAfyon Festivali

Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan 5. Uluslararası GastroAfyon Lezzet ve Turizm Festivali, 29-30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. 

Festivalde yemek yarışmaları, workshoplar, paneller, konserler ve çocuk etkinlikleri gibi birçok etkinlik yer alacak. 

Festival kapsamında, 30 Eylül Cumartesi akşamı ünlü sanatçı Turgay Başyayla'nın vereceği konser ise kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Afyonkarahisar Valiliği, "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın damakları cezbeden birbirinden eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz 5. Uluslararası GastroAfyon Lezzet ve Turizm Festivali yaklaşıyor." diyerek festivali duyurdu. 

Festival kapsamında Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşecek olan Turgay Başyayla konseri, 30 Eylül saat 20.00'de başlayacak.

Afyonkarahisar Belediyesi ise festival programını paylaşarak katılımcılara zengin bir etkinlik yelpazesi sunacaklarını belirtti. 

Festivalde katılımın ücretsiz olduğu vurgulanırken, yemek yarışmaları, workshoplar, paneller, konserler ve çocuk etkinlikleri gibi birçok etkinlikle festivalin keyif dolu geçeceği ifade edildi. 

Bu etkinliklerle GastroAfyon Festivali, hem yerel hem de uluslararası lezzetleri ve kültürleri bir araya getirecek.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: . GastroAfyon Festivali' sahne alacak belli
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °