587 Milyon TL SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aralık ayında çocuklara yönelik 587 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı

Gündem 20.12.2023 11:54:03 0
587 Milyon TL SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aralık ayında çocuklara yönelik gerçekleştirilen önemli bir sosyal hizmeti duyurdu. 

Bakan Göktaş, Aralık ayına ilişkin 587 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını bildirdi. 

Bu ödemenin çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacını taşıdığı ifade edildi.

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel bir vurgu yaparak, çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetlerini çeşitlendirdiklerini kaydetti. 

Bu kapsamda yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin, çocukları ailelerinden ayırmadan sosyal çevreleriyle birlikte desteklemeyi hedeflediklerini belirtti.

Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için büyük bir çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, 

"Aralık ayına ilişkin 587 milyon TL SED ödemesiyle çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için adımlar attık" dedi.

Aile bütünlüğünün korunmasına ve çocukların aileleriyle birlikte geleceğe hazırlanmasına önem verdiklerini belirten Göktaş, 

aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların aile şefkati ve sıcaklığı içinde yetişebilmeleri için çalıştıklarını ifade etti.

#AileVeSosyalHizmetler #SED #ÇocukDestek #MahinurÖzdemirGöktaş #SosyalHizmet #EkonomikDestek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Milyon ödemesi yapıldı
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °