7 takımın katıldığı turnuva tamamlandı

Hocalar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası”nda dereceye giren takımlar ödüllerini aldı. Turnuva, Hocalar İlçe Spor Salonu'nda gerçekleşen maçlarla sona erdi

Spor 28.12.2023 14:57:45 0
7 takımın katıldığı turnuva tamamlandı

Hocalar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası” büyük bir heyecana sahne oldu. 

7 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva, 21-27 Aralık 2023 tarihleri arasında Hocalar İlçe Spor Salonu'nda oynanan maçlarla tamamlandı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar şu şekilde sıralandı:
1. Sağlık Takımı
2. Yıldızlar Kadın Kültür Evi Takımı
3. Kardelen Takımı

Dereceye giren takımlara düzenlenen ödül töreninde kupa ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Hakan Kara takdim etti. 

Kaymakam Kara, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Turnuva hakkında konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ali Yalçın, "Kadınlarımızın spor yapmasına ve sosyalleşmesine destek olmak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. 

Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Sporun bir araç olarak kullanılması, hem fiziksel sağlığımıza katkı sağlar hem de sosyal etkileşimimizi artırır. 

Bu turnuva, bölgemizdeki kadın sporcuların bir araya gelerek birbirleriyle rekabet etmelerini ve dostluklarını pekiştirmelerini sağlamıştır. 

Katılımcı tüm takımları tebrik ediyor, gelecek etkinliklerde buluşmayı umut ediyoruz." dedi.

Turnuva, katılımcı takımların ve sporseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşirken, sporcular arasında fair-play ruhu ve dostluk kazandı.

#EvininSultanlarıVoleybolTurnuvası #Hocalar #Spor #KadınlarSporYapıyor #SosyalEtkileşim #Dostluk #FairPlay #GençlikveSpor #ÖdülTöreni


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °