72 kişinin katılımıyla 14 gün sürecek turnuva başladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen sene sonu tenis turnuvası, 72 sporcunun katılımıyla başladı

Spor 22.12.2023 10:43:38 0
72  kişinin katılımıyla 14 gün sürecek turnuva başladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Tenis İl Temsilciliği tarafından organize edilen sene sonu tenis turnuvası, 72 sporcunun heyecanına sahne oluyor. 

14 gün sürecek olan turnuvada, senyörler kadın erkek, yeni başlayan kadın erkek ve 9-10 yaş kız olmak üzere 5 ayrı kategoride sporcular mücadele edecek.

Turnuvanın tenis sporuna olan ilgiyi artırması bekleniyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 

“Turnuva, farklı yaş gruplarından ve farklı kategorilerden sporcuların bir araya gelmesini sağlayarak, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine de katkıda bulunacaktır” ifadelerini kullandı.

Turnuvaya katılan sporcular ise memnuniyetlerini dile getirdi. 6 ay önce tenis sporuna başlayan Nurettin Karaman, 

“Bu tür turnuvalar bizleri ulusal turnuvalara hazırlıyor. Bu sporu sevenler için güzel bir fırsat. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tenis İl Temsilcisi Orhan Küçük, turnuvaya olan yoğun ilgiden dolayı planlamayı 1 hafta daha uzatmak zorunda kaldıklarını belirtti. 

Küçük, “Turnuvamız süresince sporcularımız kıyasıya mücadele edecek. Turnuvanın, sporcularımızın gelişimine katkıda bulunacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Turnuvanın ilk gününde, senyörler kadın ve erkek kategorilerinde gerçekleşen maçlarla başladı. Yarışmalar, final müsabakaları ile sona erecek.

#TenisTurnuvası #AfyonkarahisarSpor #SporHaberleri #TurnuvaHeyecanı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °