9 İlden 63 Sporcu Afyon'da Toplandı

Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen Satranç Yarıyıl Turnuvası, 9 farklı ilden 63 sporcunun katılımıyla sona erdi. Dereceye giren yetenekli gençler, madalya sevinci yaşadı

Spor 29.01.2024 12:16:13 0
9 İlden 63 Sporcu Afyon

Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonu ev sahipliğinde gerçekleşen Satranç Yarıyıl Turnuvası, Türkiye genelinden gelen 63 sporcunun katılımıyla büyük bir çekişmeye sahne oldu.

 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ile açık kategorilerde düzenlenen müsabakalarda genç satranç tutkunları yeteneklerini sergiledi.

Turnuvanın sonuçlarına göre, 8 yaş ve altı kategorisinde birincilik ödülü Abdullah Aydın'ın, 10 yaş ve altı kategorisinde Ahmet Kerem Akkoyun'un, 12 yaş ve altı kategorisinde Kıvanç Batu İnal'ın ve açık kategoride Hilal Güvenç'in oldu.

Ayrıca, turnuvada en iyi kadın sporcular da ödüllendirildi. 8 yaş ve altı kategorisinde Duru Yazıcı, 10 yaş ve altı kategorisinde Eylül Nisa Çolakoğlu, açık kategoride ise Hilal Güvenç, en iyi kadın sporcu seçilerek madalya almaya hak kazandı.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporcuların madalyalarını takdim etmek üzere Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen sahne aldı. 

Erşen, genç satranç tutkunlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 

Turnuva, satrancın stratejik dünyasına ilgi duyan gençler arasında dostluk ve rekabetin bir araya geldiği anlamlı bir organizasyon olarak nitelendirildi.

#SatrançTurnuvası #Afyonkarahisar #ÇiğiltepeSporSalonu #GençSporcular #Madalya #SporHizmetleri #Yarıyıl #Strateji #DereceyeGirenler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: İlden Sporcu Afyon' Toplandı
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °