Açılışta konuşan Taytak, “Cumhur ittifakının şemsiyesi altında bu ülkeyi yöneteceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası dualarla açıldı. Gecede organize edilen konserde, sanatçı Ali Kınık hayranlarıyla bir araya geldi

Gündem 25.09.2023 12:23:48 0
Açılışta konuşan Taytak, “Cumhur ittifakının şemsiyesi altında bu ülkeyi yöneteceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası dualarla açıldı. 

Açılış törenine katılan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 

“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi omuza verdiler, hiçbir masa, sandalye ve makam hesabı yapmadan birlikte yürüyorlar. Artık Türkiye, güçlü bir Türkiye’dir” dedi. 

Gecede organize edilen konserde, sanatçı Ali Kınık hayranlarıyla bir araya geldi.

MHP Bolvadin İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışına Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, KAÇEP Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanları, 

STK Temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurban kesimi ve duaların okunmasından sonra yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti.

Taytak, “Artık Türkiye, güçlü bir Türkiye’dir”

Bolvadin’de düzenlenen programda konuşan Milletvekili Taytak, “Ülkü Ocaklarımızın Bolvadin Teşkilatının ve Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Teşkilatının gerçekleştirmiş oldukları bu güzel programda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 

Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi, Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in bize emanetidir. 

O emaneti yanındayken ve rahmetli olduktan sonraki dönemlerde anıyla, şanıyla, şerefiyle taşıyan ve onu unutmaya ve unutturmayan tek lider vardır. 

O da Dr. Devlet Bahçeli Bey’dir. İlkeli Bilge Lider, ‘Önce ülkem ve milletin sonra partim ve ben’ diyen ve ‘Benim aklım hep Türkiye'dir’ diyen namusumuz, şerefimiz Devlet Bahçeli Beyimizdir. 

15 Temmuz sonrasında o gecedeki koydukları tavrı sizlerle paylaşmış ve anlatmıştım. 15 Temmuz'dan sonra kurulan Cumhur ittifakı, bugün ülkenin birliği, beraberliği, gücü ve kuvvetidir, istiklalidir, istikbalidir. 

Bizim kurmuş olduğumuz Cumhur ittifakı pazara kadar değildir, mezara kadardır. İki koca yürek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi ile omuza verdiler, hiçbir masa, sandalye ve makam hesabı yapmadan yürüyorlar. 

Artık Türkiye, güçlü bir Türkiye’dir. Artık Türkiye 2023 yılında lider ülke Türkiye konumuna gelmiştir. Dünyada istediğini masada, masada çözemediğini meydanlarda vura vura alan bir Türkiye'yiz. 

Z kuşağı dediler nerede Z kuşağı. İşte burada Türk milliyetçiliğin kuşağı, vatanseverler kuşağı, geleceğimizin kuşağı, genç kuşaklar hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.

Taytak, “Cumhur ittifakının şemsiyesi altında bu ülkeyi yöneteceğiz” 

Taytak, “14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta Bolvadin üzerine düşeni yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi'ni bir milletvekili ile bu kardeşinizi, bu hemşirenizi Ankara'ya gönderdiniz. 

Geçen dönemler içerisinde bu doğduğum şehre çok hizmetlerimiz oldu. Cenabı Allah hayrını nasip etsin diyorum. 

Ve sizlerden bu dönem içinde sizlere şu sözleri veriyorum. Ne gerekiyorsa onu teker teker yapacağız. Şimdi de önümüzde yerel seçimler var. 

Sayın Genel Başkanımız ile Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyorlarsa onu yapacağız. 

Cumhur ittifakı, Türkiye'nin her yerinde Ankara'da, İstanbul'da, Mersin'de, Adana da İnşallah Cumhur ittifakının şemsiyesi altında bu ülkeyi yöneteceğiz”

Kahveci, “Yeni ilçe binamız hayırlı olsun”

Bolvadin ilçe teşkilatının yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Bugün Bolvadin için büyük bir gün, mutlu bir günü yaşıyoruz. 

Ülkücü gönlünde özünde çok yer dolaşır, gezer aradığı mutluluğu, huzuru teşkilatta bulur. 

Teşkilat derken sadece bir kelimeden ibaret değildir yani bizim üst katımızdaki bina ile alt katımızdaki binadan bir farkımız var. 

Ülkücü gönlünde aradığı huzuru burada bulur ki,  burada dostluklar vardır, kardeşlikler vardır, samimiyet vardır. 

Kısacası beşeriyete ilişkin düzgün ne varsa tamamı Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında vardır. Bugün böyle bir teşkilatın açılmasından mutluluk duyuyorum. 

Bir taraftan da eksiklik hissediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin il yönetiminin de böyle bir binaya kavuşmasına elbette ki beklentimizdir. 

Sayın Vekilimizin destekleriyle almış olduğumuz bina yerinin geçen hafta itibariyle projesi belediyeden çıktı. 

Bununla ilgili çalışmaları başlattık. İnşallah en kısa zamanda ilimize de böyle bir bina kazandıracağız. 

Sayın başkanım buralarda inşallah vatanımıza, milletimize, devletimize faydalı kararlar alacağınıza inanıyorum. Kılıcınız keskin olsun binanız sağlam olsun, yolunuz açık olsun diyorum. 

Böyle bir binayı kazandırdıkları için Bolvadin teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kızıltoprak, “Allah'a şükürler olsun yeni bina sözümüzü yerine getirdik”

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, “Öncelikle Bolvadin İlçe teşkilatımızın yeni hizmet binamızın açılışına hoş geldiniz. 

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresi öncesinde Sayın Vekilimiz Mehmet Taytak Beye yeni hizmet binasının kazandırılması noktasında bir söz vermiştik. 

Yapılan kongre sonrası yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte bina yeri ile ilgili çalışmalarımızı başlattık ve Allah'a şükürler olsun sözümüzü yerine getirdik. 

Binamızı ilçemize kazandırdık. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

Sanatçı Ali Kınık sahne aldı

Açılışın ardından Bolvadin Meydanında Sanatçı Ali Kınık, yüzlerce Bolvadinlilere unutmaz bir gece yaşattı. 

Sanatçı Ali Kınık, verdiği konserde sevilen şarkılarını alanı dolduran vatandaşlarla birlikte söyledi. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Bolvadin #MHP  #Açılış #AliKınık


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °