AFİHAD'ın Önemli Konukları ve Projeler Üzerine Verimli Bir Görüşme

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan, İsmail Ögeday, Zafer Murat Çakır ve Resul Sündük, Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Ali Özkaya'yı ağırladı.

Gündem 17.03.2024 10:47:56 0
AFİHAD

Bu kritik ziyarette, Afyonkarahisar'ın geleceğine dair projeler ele alındı. 

Heyet, şehrin gelişimi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, bölgeye yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Başkan Adayı Uluçay, seçimlere 109 projelik bir vizyonla girdiklerini belirtti. 

Kazanmaları halinde bu projelerin tamamını hayata geçireceklerini vurgulayan Uluçay, basın mensuplarına yönelik olarak da Basın lokalini kazandırma sözü verdi. 

Seçimlerde Allah'ın izniyle büyük bir başarı elde edeceklerine olan inancını dile getirdi.

Milletvekili Ali Özkaya’da 2017 yılında İnternet Habercileri Derneğine TOKİ den 69 tane  ev kazandırdıklarını ifade ederek, bu günün şartlarında söz konusu dairelerin taksitlerinin çerez parası gibi aylık 1300 lira gibi bir rakamdan ödendiğini ifade etti.

Bu güne kadar Ak Parti olarak ne söz verildiyse verilen sözün yerine getirildiğinin altını çizen Özkaya, Afyonkarahisar Erenler Bölgesindeki AFRAY projesinin hayal olmadığını, inşaat sürecinin devam ettiğini, 2025 yılında AFRAY’ın yolcu taşımaya başlayacağını söyledi. 

Sürecin kolay olmadığını da ifade eden Özkaya, güzergâh üzerinde birkaç adet kamulaştırmadan kaynaklı olarak projenin geciktiğini ama, Yakın zamanda hızlı tren ile entegre edildiği için, 2025 yılında AFRAY’ın faaliyete geçeceğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #AFİHAD #Projeler #Seçim2024 #HüseyinCeylanUluçay #AliÖzkaya #SonerGürsan #İsmailÖgeday #ZaferÇakır #ResülSündük


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °