(AFSİAD) olarak hep birlikte daha iyisini yapabileceğimiz inancındayız

(AFSİAD) olarak hep birlikte daha iyisini yapabileceğimiz inancındayız

Gündem 31.12.2022 10:51:24 0
(AFSİAD) olarak hep birlikte daha iyisini yapabileceğimiz inancındayız

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın; " Umutlarımızı, heyecanımızı canlı tutarak yepyeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisindeyiz."

Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılının eşiğinde, Ülkemizi bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak adına büyük bir özveri ile çalışıyor ve çalışacağız.

2020 yılının başlarından bugüne zorlu süreçlerden geçen, ülke ve dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar iş dünyasının karşı karşıya kaldığı sorunları beraberinde getirdi.

Biz sanayici ve iş insanları olarak 2023 yılı ajandamızda yer alan nitelikli ürün, katma değerli üretim, yeni pazarlar ve ihracat hedefleri, yeşil ve dijital dönüşüm, AR-GE, inovasyon ve markalaşma konularına eğilerek bu sorunların üstesinden geleceğimize ve göstergelerin zor geçeceğine işaret ettiği 2023 yılının, sahip olduğumuz potansiyeli ortaya çıkaracak bir planlama ve işbirliği ile hep birlikte başarı hikayeleri yazdığımız bir yıl olacağına inancımız tamdır.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) olarak hep birlikte daha iyisini yapabileceğimiz inancıyla, 2023 yılının şehrimiz Afyonkarahisar'a, Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, başarı ve mutluluk getirmesini diliyor saygılarımı sunuyorum. Kadir SAYIN AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °