AFSÜ Gönüllüleri Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı

AFSÜ Gönüllüleri Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı

Gündem 8.02.2023 15:38:05 0
AFSÜ Gönüllüleri Afet Bölgesine Doğru Yola Çıktı

Depremzedelere tıbbi ve insani yardımda bulunmak için oluşturulan AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizde (SUAM) görevli 38 personel, Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş tarafından afet bölgesine uğurlandı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremin ardından SUAM’da görevli bir başhekim yardımcısı, bir uzman hekim, yedi hekim, on beş hemşire, bir mühendis, dört teknik personel, iki temizlik şefi, iki temizlik personeli, iki güvenlik görevlisi, bir radyoloji teknikeri, bir sekreter ve bir şoförden oluşan 38 kişilik ekibimiz yola çıktı.

Rektör Prof. Dr. Okumuş gönüllü olarak afet bölgesinde görevlendirilen personelimize tek tek sarılarak, şunları söyledi: “Milletimize geçmiş olsun. Personelimizden oluşan ekibi bölgedeki kardeşlerimize destek olmak için gönderiyoruz. Vatandaşlarımızın desteği, devletimizin gücü ve sivil toplum kuruluşlarımızın gayreti ile bu felaketin olumsuz etkilerini inşallah en kısa sürede sileceğinize inanıyorum. Gönüllü personelimize bölgedeki çalışmalarında başarılar diliyorum.”


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °